Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Α. Διαμαντόπουλος: «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Δήμου Δέλτα»

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ και Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, μίλησε στη Βεργίνα Τηλεόραση και στη δημοσιογράφο, Θεοδώρα Απότα, με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μπροστά Μαζί» του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Γιάννη Ιωαννίδη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τα κοινά και στο όραμά του για το Δήμο Δέλτα ως εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «στόχος μας είναι πάνω απ’ όλα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Ερωτηθείς για τον μέχρι τώρα προεκλογικό αγώνα υπογράμμισε πως «είναι ένας προεκλογικός αγώνας ιδιαίτερα πολιτισμένος. Στόχος μας είναι να έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό με σεβασμό στους συνεκδικητές αυτού του θώκου. Οι συνδημότες μας δείχνουν τη διάθεση να μάθουνποιοι είναι οι υποψήφιοι και αυτό είναι ενθαρρυντικό».

Επιπλέον, αναφερθείς στο μέχρι τώρα έργο του ως πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ τα τελευταία χρόνια σχολίασε πως «είμαι περήφανος γιατί πήγα σ’ έναν οργανισμό που είχε πολλά προβλήματα και καταφέραμε να επιλύσουμε πολλά από αυτά», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των παιδικών σταθμών, που αφορά μεγάλο μέρος των δημοτών του Δήμου Δέλτα, αποκαλύπτοντας πως «ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τις επόμενες ημέρες ένα νέο διαγωνισμό για τη δημιουργία ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Χαλάστρα».

Όσον αφορά στη λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου, ένας τομέας με τον οποίο ασχολείται ιδιαίτερα ο ΚΠΟΔΔ, δήλωσε πως «ξεκινήσαμε μέσα στα χρόνια του κορονοϊού τις διαδικασίες για να τα νομιμοποίησουμε και να τα αδειοδοτήσουμε και είμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, ερωτηθείς για την ενασχόλησή του με τον πολιτισμό, με αφορμή και τον έναν μήνα αφιερωμένο στον πολιτισμό που «τρέχει» στον Δήμο Δέλτα, είπε πως «στόχος μας ήταν ο νεωτερισμός σε όλα τα επίπεδα και έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε και με τον πολιτισμό. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή με πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, που διαθέτει πολλούς πολιτιστικούς, χορευτικούς και μορφωτικούς συλλόγους και στόχος μας είναι να σηκώσουμε ψηλά την παράδοση για να την μάθουν οι νέοι και να τη θυμηθούν οι παλαιότεροι».

Διαβάστε επίσης: Ο Α. Τζιτζικώστας Συμμετείχε Στις Εκδηλώσεις Μνήμης Για Το Ολοκαύτωμα Του Χορτιάτη

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *