Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου : Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

Για τα παιδιά που δεν έχουν & για τους γονείς που δεν μπορούν!

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Αλεξάνδρα Κορωνίδου και τα στελέχη της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2023-2024), καλούν τους κατοίκους του δήμου και τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες κ.α) για τα άπορα παιδιά του Δήμου μας.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μαβίλη 6-8 στον Εύοσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κύριος και πρωταρχικός στόχος της δομής αποτελεί η εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων-ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων.

Ειδικότερα η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποσκοπεί στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών – κοινωνικά και οικονομικά – ατόμων και οικογενειών, με τη δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, που προέρχονται κυρίως από χορηγίες πολιτών και επιχειρήσεων.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα παιδιά που δεν έχουν γιατί οι γονείς δεν μπορούν!

Διαβάστε επίσης: Από Σήμερα Η Ηλεκτρονική Εγγραφή Των Επιτυχόντων Των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *