Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Εχεδώρου Φύσις: “Είναι να μην κοιτάνε με απορία τα ζώα;”

Η Ομάδα “Εχεδώρου Φύσις” δήλωσε σε ανάρτηση της στα social media:

“Μία πλήρη κουζίνα με ντουλάπια, πάγκους, ράφια από γυαλί, καθώς και πορτάκια σε σχέδιο “δρύς” (για να ταιριάζει με το περιβάλλον), απόκτησαν τα λιβάδια του Γαλλικού.

Μέλος της ομάδας Εχεδώρου Φύσις εντόπισε στην ποδηλατική περίπολο αυτό το αίσχος, υλικά που μπορούν με συνεννόηση σε οποιοιδήποτε δήμο να έρθουν να τα παραλάβουν χωρίς κανένα κόστος μιας και ανήκουν στα ογκώδη απορρίμματα, επέλεξε ο συγκεκριμένος να τα πετάξει μέσα στο δέλτα του Γαλλικού.

Ευτυχώς έχουμε κάποια στοιχεία του και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τον εντοπίσουμε και αυτόν. Σαν ομάδα δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο στο να εντοπίζουμε και να παρουσιάζουμε τα προβλήματα, αυτό είναι εύκολο και ασφαλές. το θέμα είναι να γίνονται και κάποιες παρεμβάσεις που να δίνουν λύσεις στα προβλήματα.

Μια απλή λύση ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ που αφορά όλους τους δήμους και θα μπορούσε να αποτρέψει ένα ποσοστό τέτοιου είδους απορριμμάτων σε ποτάμια και γενικά σε περιοχές φυσικού κάλους, είναι να τοποθετηθούν αυτοκόλλητα σε όλους τους κάδους με τα τηλέφωνα του εκάστοτε δήμου για τα ογκώδη, έτσι θα ξέρει και αυτός, που θα πει δεν ήξερα τι να τα κάνω και τα φόρτωσα στην καρότσα και τα πέταξα όπου βρήκα. (αν και δεν το θεωρούμε δικαιολογία, απλώς το καταγράφουμε γιατί συμβαίνει συχνά).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *