Δήμος Δέλτα Δήμος Χαλκηδόνος Π.Ε. Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Π.Κ.Μ.

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων στην Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Έδεσσας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων σωληνωτών αγωγών πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Σίνδου έως  τη γέφυρα του Δενδροποτάμου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας στη δεξιά πλευρά, καθώς και στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου έως τη συμβολή της οδού Μοναστηρίου με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην αριστερή πλευρά. Επίσης θα εκτελεσθούν εργασίες στην είσοδο του οικισμού Διαβατών από τον σηματοδότη του LIDL και σε μήκος 200 μέτρων στην αριστερή πλευρά και στον κόμβο Κ2 στην αριστερή πλευρά και στον κλάδο προς τη Χαλκηδόνα.

Οι εργασίας ξεκίνησαν την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και θα συνεχισθούν έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *