Ανακοινώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Ημερίδα στο δήμο μας για την ανακύκλωση

Υπο την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η «οικολογική» δεξαμενή σκέψης, «Rethink» διοργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στις 10.00 π.μ την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Η διαχείριση των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών στη Δυτική Θεσσαλονίκη: Παρόν και μέλλον». Η συγκεκριμένη δράση θα λάβει χώρα στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα με τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τα απόβλητα στη Δυτική Θεσσαλονίκη; Tι απαιτείται για την ορθή διαχείριση τους; Πώς εξελίσσεται ο σχεδιασμός διαχείρισης των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών; Στα ερωτήματα αυτά θα κληθούν να απαντήσουν οι ομιλητές της εκδήλωσης.

Για το νέο αυτό ρεύμα ανακύκλωσης που αφορά τη χωριστή συλλογή των οργανικών αποβλήτων θα μιλήσει εκτενώς ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης.

Η «Rethink» με την πρώτη αυτή ενημερωτική εκδήλωση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα της ανακύκλωσης αλλά και την υιοθέτηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

Ώρα προσέλευσης: 09:30πμ

Έναρξη ημερίδας: 10.00πμ 10. 45πμ

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

✅ στο Instagram ➡

✅ στο twitter ➡

✅ στο pinterest ➡

✅ στο Youtube ➡

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *