Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου σε οδικά δίκτυα στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη  Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.
  Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου  επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) μέχρι τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 31+000) καθώς και επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης).
  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν δεξιά των παραπάνω οδών και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023,  με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
  Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.    

                            
Καθώς επίσης:

Εργασίες συντήρησης επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ (Πάτρα- Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Εύζωνοι) καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 11 Ιουλίου έως και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023.
  Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ, στο οδικό τμήμα από το Καλοχώρι έως τα όρια του νομού, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 11 Ιουλίου έως και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ,με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
  Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκές Επισκέψεις Για Τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Στον Δήμο Δέλτα

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5P

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *