Αστυνομικά Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Σαφάρι ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Αθανάσιο για την παραβατικότητα ανηλίκων

Πάνω από 50 ελέγχους σε ανήλικους πραγματοποίησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των περιστατικών βίας μεταξύ ανηλίκων.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σκοπός της επιχείρησης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Πιο αναλυτικά:

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σχεδίασαν και υλοποίησαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (04-01-2024), στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε διάφορα σημεία με τη συνδρομή προσωπικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, ελέχθησαν (57) ανήλικοι.

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

πηγή: thestival.gr

διαβάστε επίσης: Καλή Χρονιά Από Την Ομάδα Του “ΣυνΔΗΜΟΤΗ” Υγεία Και Χαρά Για Όλους!…

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *