Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Στ. Αναγνωστόπουλος: Η νικηφόρα πορεία της παράταξής μας “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή”, συνεχίζεται δυναμικά και στο Ξηροχώρι

Στ. Αναγνωστόπουλος: Η νικηφόρα πορεία της παράταξής μας “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή”, συνεχίζεται δυναμικά και στο Ξηροχώρι.

Και στο Ξηροχώρι συνεχίζουμε δυναμικά τη νικηφόρα πορεία μας προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η παράταξή μας εξακολουθεί να ενώνει και να μεγαλώνει, εκπέμποντας μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και νίκης από κάθε γωνιά του Δήμου μας”. Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή”, Σταύρος Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησης στελεχών και υποψηφίων συμβούλων που πραγματοποιήθηκε στο Ξηροχώρι.

Παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Βασίλη Μπίκου, εμβληματικού στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της παράταξής μας, ο οποίος είναι στυλοβάτης στην προσπάθειά μας, καλωσορίζουμε τα νέα στελέχη μας στο Ξηροχώρι, που όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την Αναγέννηση του Δήμου μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και εκ νέου υποψήφιος, ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα και ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή τους.

Οι πρώτοι υποψήφιοι μας στο Ξηροχώρι είναι:

Γιώργος Γιολτζόγλου

Βασίλης Κοιμίσογλου

Αθανασία Κουτσουρίδου

Σάββας Μπουγαϊδης

Γεώργιος Σιδηρόπουλος

Ιάκωβος Τσινασλανίδης

Θεόδωρος Χατζηαποστόλου

διαβάστε επίσης: Σήμερα Μουσικοθεατρική Παράσταση “Κουφάλια Στο Πέρασμα Των Αιώνων”

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *