Δήμος Χαλκηδόνος Ειδήσεις Ελλάδα Πολιτικά

Κωνσταντίνος Δ. Ηλιάδης Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Σήμερα, σε μία περίοδο κρίσιμη για τον Δήμο μας, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, συλλογικής προσπάθειας  και πολύμηνης διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία.

 Οι μικροπολιτικές συγκρούσεις, ο αδιέξοδος λαϊκισμός, ο υπέρμετρος τοπικισμός και η πολιτική ανθρωποφαγία έχουν ως αποτέλεσμα τη διατήρηση των μακροχρόνιων προβλημάτων του τόπου μας.

 Η κατάσταση στασιμότητας στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Χαλκηδόνος τα τελευταία χρόνια, επιβάλει την ενεργοποίηση και συμμετοχή νέων, ικανών και παραγωγικών ανθρώπων, μακριάαπό κομματικές κατευθύνσεις και χωρίς ιδιωτικά συμφωνητικά και διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι.

Με όπλα μας τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα, τις εργαλειοθήκες ανάπτυξης, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την τεχνολογία θα εργαστούμε για τη διοικητική ανασυγκρότηση, την αναβάθμιση των υποδομών και την ευημερία του Δήμου μας.

Με θεμελιώδεις αρχές μας  την ηθική και τη διαφάνεια, θα υπερασπιστούμε την ορθή και δημοκρατική λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου Χαλκηδόνος.

Με συνοδοιπόρους μας όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις  θα αγωνιστούμε για έναν Δήμο απεγκλωβισμένο από τις κοινωνικές και πολιτικές παθογένειες του παρελθόντος, που δεν θα διαιρεί αλλά θα ενώνει, προβάλλοντας στον δημότη το αίσθημα της ισότιμης αντιμετώπισης ανεξάρτητα του τόπου κατοικίας του.

Απευθυνόμαστε σε  όλους τους συνδημότες μας που θέλουν να συμμετέχουν με στόχο την προσφορά τους στον Δήμο μας και όχι με σκοπό τον βιοπορισμό τους και την οικονομική τους αποκατάσταση μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.                                                                                                               

Κωνσταντίνος Δ. Ηλιάδης

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/category/dimosxalkidonos/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *