Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα και στο έρεισμα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 15+000 (στον Ι/Κ- ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου) μέχρι την Χ.Θ. 16+500 (στον Ι/Κ – ισόπεδο κόμβο Αγ. Αθανασίου) περίπου, στο ρεύμα προς τη Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Δύσκολη Η Κατάσταση Στην Εύβοια, Έφτασε Το Ένα Μέτρο Το Νερό – Ήχησε Το 112 Στο Μαντούδι

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *