Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Πολιτικά Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Δελτίο Τύπου ‘Πρώτα ο Πολίτης’

Επειδή το αστειάκι παρατράβηξε, αλλά δυστυχώς δεν γελά κανείς πλέον με τόσα σκουπίδια γύρω του, καλούμε τον κ. Αναγνωστόπουλο να σταματήσει άμεσα την καραμέλα του ότι δήθεν η παράταξή μας και η αντιπολίτευση εν γένει, εμποδίζουν τη σύναψη σύμβασης για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αντί να δαπανά τόση ενέργεια στην παραπλάνηση των δημοτών και στην εμμονή του προς το πρόσωπο του κ. Μηντσιούδη (λες και είναι ο μοναδικός που του ασκεί κριτική για τα σκουπίδια), ας επικεντρωθεί στην εξεύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα που άπτεται της δημόσιας υγείας και που ο ίδιος και μόνον ο ίδιος δημιούργησε, καθώς διοικεί με απόλυτη πλειοψηφία παντού.

Κ. Αναγνωστόπουλε, στο 2028 αναφέρεστε, στο 2017 πήγατε, ούτε ιστορικός είστε, ούτε μελλοντολόγος είστε, είστε Δήμαρχος και μάλιστα εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια. Πρέπει επιτέλους για μια φορά να αναλάβετε τις ευθύνες που σάς αναλογούν. Κουράσατε τον κόσμο με τις αερολογίες σας για να ξεφύγετε από την ουσία του θέματος.

Ως δημότες πρωτίστως και ως μέλη του Δημοτικού συμβουλίου ακολούθως, αναμένουμε λύσεις και απαντήσεις επί της ουσίας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν συνδημότη μας το παρελθόν και οι μελλοντικές σας προβλέψεις, στην προσπάθειά σας να καλύψετε τα λάθη και την ανικανότητά σας.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την ταλαιπωρία που βιώνουν οι συνδημότες μας και την κούραση που προκαλούν οι ανεδαφικοί διαξιφισμοί, δεν θα απαντηθεί καμιά επόμενη ανάρτηση, εκτός και αν θίγεται όντως το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Διαβάστε επίσης: Δ. Δέλτα: Διακοπή Μαθημάτων Δημοτικών Και Νηπιαγωγείων Του Δήμου Τη 12η Και 13η Ιουνίου 2024

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *