Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Δ. Χαλκηδόνος: Άλλαξαν όψη τα ΚΕΠ του Δήμου – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των καταστημάτων ΚΕΠ του Δήμου Χαλκηδόνος στο πλαίσιο του Έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τους Δήμους της χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το έργο προέβλεπε την ανακαίνιση των κτηριακών υποδομών μέσω αντίστοιχων εργασιών (ανακαινίσεις δαπέδων, φωτιστικών σωμάτων τύπου Led, εγκατάσταση επιγραφών κλπ.) στα τρία ΚΕΠ που λειτουργούν στον Άγιο Αθανάσιο, τα Κουφάλια και τη Χαλκηδόνα καθώς και την ανανέωση του γραφειακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και tablets).

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών τονίζοντας τη σημασία της ανακαίνισης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Κ.Ε.Π. “Mε στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα προς ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες και πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες, συμμετείχαμε στην υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ»”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρηματοδότηση του έργου, που ανήλθε στο ποσό των 142.000 ευρώ, περιέλαβε την πλήρη ανακαίνιση των ΚΕΠ του Δήμου, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών, αλλά και την αντικατάσταση του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης: Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Και S.T.E.M. FLL Του Δήμου Με Θέμα Τις Τέχνες – MASTERPIECE℠!

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *