Ειδήσεις Ελλάδα

“A taste of Christmas” του Παναγιώτη Γεωργίου

Ο ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ μας Παναγιώτης Γεωργίου να έστειλε το παρακάτω άρθρο:

Τον Αη- Βασίλη όπως τον ξέρουμε , σχεδόν όλοι μας θα του ανοίγαμε την πόρτα του σπιτιού μας , εάν όμως εμφανιζόταν ως κάποιος άστεγος που χρειάζεται την βοήθεια μας … θα κάναμε το ίδιο ???

Κι όμως το βίντεο γυρίστηκε στην Ελλάδα , συγκεκριμένα στην παλιά πόλη της Ξάνθης , και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διεθνείς παραγωγές ….. απολαύστε το…

Ο George Krallis δηλώνει:

“Τον Άη Βασίλη όπως τον ξέρουμε, σχεδόν όλοι θα τον βάζαμε στο σπίτι μας.

Εάν όμως εμφανιζότανε ως κάποιος άστεγος που χρειάζεται την βοήθειά μας, θα κάναμε το ίδιο?

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν πριν απο 20 περίπου μέρες όταν ο Παναγιώτης Γεωργίου (Santa), μου ζήτησε να φτιάξουμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Το σκέφτηκα λιγάκι και του είπα πως είναι σχεδόν αδύνατον να ετοιμάσουμε σενάριο, να βρούμε τις τοποθεσίες, αλλά και τα άτομα που θα φαίνονται στο εν λόγω βίντεο και όλα αυτά να γίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσω πως έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9, και ο Παναγιώτης (Santa) θα μπορούσε να έρθει απο Θεσ/νίκη στην Ξάνθη, μόνο για 2 ημέρες και μέσα σε αυτές τις ημέρες θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μόνο ένα 3ωρο.

Οπότε είχαμε 6 ώρες συνολικά για να γίνει το γύρισμα. Σκεφτόμουνα να δώσω αρνητική απάντηση γιατί οτιδήποτε και αν κάνεις με τόση πίεση χρόνου και χωρίς καλό υπολογισμό, πολλά μπορούν να πάνε στραβά και φυσικά να γίνουν πολλά λάθη και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει καλλιτεχνικά.

Ευτυχώς όμως που μέσα σε όλα αυτά είχα την πολύτιμη βοήθεια του Διαμαντή Τοτίεφ, ο οποίος με βοήθησε στο να φτιάξουμε το concept, να βρούμε τις τοποθεσίες, να βγάλουμε τις σχετικές άδειες απο την Γ.Γ. Πολ. Προστασίάς και φυσικά να σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες (όσες μπορούσε βέβαια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) και φυσικά τους χορηγούς, το καφέ “Ερμής” και το Ζαχαροπλαστείο “Γλυκοπωλείο” στην Ξάνθη, που χωρίς αυτούς η δημιουργία του θα ήταν αδύνατ稔.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *