Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Ανακοινώσεις του Δήμου Βόλβης Δήμος Βόλβης Δήμος Λαγκαδα Δήμος Λαγκαδά Θεσσαλονίκη

Θ. Καράογλου: Πρωτοβουλία για την επέκταση και αναβάθμιση των συγκοινωνιών στο Δ. Βόλβης και σε Δημοτικές Ενότητες του Δ. Λαγκαδά

Την επέκταση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ στις δημοτικές ενότητες Καλλινδοίων, Βερτίσκου και Σοχού και σε όλο το Δήμο Βόλβης, που στερούνται αστικής συγκοινωνίας, ζητά από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι η ενσωμάτωση των παραπάνω κοινοτήτων στο πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, με σημαντικότερο την εξοικονόμηση χρόνου που δαπανούν σήμερα οι δημότες του Λαγκαδά και της Βόλβης για τις μετακινήσεις τους.

«Η κάλυψη των περιοχών από τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ θα αναβαθμίσει τόσο τις συγκοινωνιακές υπηρεσίες, αλλά και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών» τονίζει ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, καλώντας το αρμόδιο υπουργείο να επεξεργαστεί το ζήτημα και να προβεί στις ενέργειες που θα προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Οι Συνταξιούχοι Αγρότες Που Εργάζονται Δεν Καταβάλουν Εισφορές Αλλά Πρέπει Να Δηλωθούν

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *