Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

TechSaloniki 2024 : 17 και 18 Μαΐου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διεξάγεται το διήμερο 17 και 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το TechSaloniki2024, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της τεχνολογίας.

Το TechSaloniki, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, νέους επιστήμονες και επαγγελματίες καθώς και φορείς της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.

Για ακόμη μια χρονιά, το TechSaloniki αναμένεται να λειτουργήσει ως ένα δυναμικό πεδίο αλληλεπίδρασης και δικτύωσης μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων και εταιρειών της χώρας και των νέων επιστημόνων όπως και του ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης. Στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης, θα προσφερθούν ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς επίσης δυνατότητες δικτύωσης αλλά και πραγματοποίησης συνεντεύξεων με τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων εταιρειών.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το TechSaloniki έχει υποδεχθεί περισσότερους από 10.000 υποψηφίους κι έχει αντίστοιχα επιτύχει σημαντικό αριθμό όχι μόνο συνεντεύξεων, αλλά και προσλήψεων.

Διαβάστε επίσης: Αγωνιστικό Πρόγραμμα Axios Running Festival 19/05/2024

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *