Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Κουφαλίων Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Αγωνιστικό Πρόγραμμα Axios Running Festival 19/05/2024

Σημαντική προσέλευση δρομέων, που θα ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις περσινές συμμετοχές, αναμένεται να έχει το 2ο Axios Running Festival που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου από τον Δήμο Χαλκηδόνος.

Αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι παρά την παρέλευση της επίσημης προθεσμίας εγγράφων, ο κόσμος αναζητεί τον τρόπο να αγωνισθεί. Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία αυτή, η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει περιορισμένο αριθμό νέων εγγραφών, καλώντας τους δρομείς να προσέλθουν το Σάββατο 18 Μαΐου (ώρα 11:00 – 19:00) στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος για εγγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού τους.

AXIOS GOLD HALF MARATHON 19/05/2024, 08.30 π.μ.
Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21,1 χλμ.
Αφετηρία : Δημαρχείο Κουφαλίων

AXIOS RUN 19/05/2024, 09:00 π.μ.
Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10χλμ.
Αφετηρία : Πρόχωμα

AXIOS HISTORIC ROUTE 19/05/2024 10:30 π.μ.
Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ.
Αφετηρία: Μακεδονικός Τάφος Αγίου Αθανασίου

AXIOS SOCIAL FAMILY MILE 19/05/2024 12:00 μ.μ.
Οικογενειακός Δρόμος Υγείας και Δυν. Βαδίσματος 1ος Μιλίου
Αφετηρία: Δ.Α.Κ Γέφυρας (Κλειστό Γυμναστήριο)

Όλα τα αγωνίσματα θα έχουν τερματισμό το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων
(ΤΟΨΙΝ), το οποίο για μια ακόμη φορά θα φιλοξενήσει προς ξενάγηση όσους θα ήθελαν να το επισκεφθούν. Ειδικά για την ημέρα του αγώνα το Μουσείο ανοίγει την πύλη του στις 09:00, ενώ την ξενάγηση θα έχει υπό την εποπτεία της η υπολοχαγός Κατερίνα Σερέτη, η οποία παράλληλα είναι η Διευθύντρια του ΤΟΨΙΝ.

Μεταξύ των 18 χωριών που ανήκουν στον Δήμο Χαλκηδόνος υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση που αφορά το αγωνιστικό, το πολιτιστικό, αλλά και το εθελοντικό κομμάτι. Σωματεία, πολιτιστικοί φορείς, αλλά και σύλλογοι ανεξαρτήτως αθλήματος έχουν δηλώσει συμμετοχή για ένα γεγονός που φέτος θα ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα την περσινή διοργάνωση.

To 2o Axios Running Festival διοργανώνουν ο Δήμος Χαλκηδόνος, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βαθυλάκκου ο Ήφαιστος και ο Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Γέφυρας, με την υποστήριξη του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η διοργάνωση διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου World Athletics.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στα Οικόπεδά Τους Ξεναγούνται Οι Δικαιούχοι Του Ν751

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *