Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Πολιτικά

 Σάκης Τζακόπουλος “Η Θεσσαλονίκη χάνει τη λάμψη της, τα σκουπίδια τη “νίκησαν”

“Η Θεσσαλονίκη χάνει τη λάμψη της, χάνει τα αρώματά της. Η όμορφη καθαρή πόλη μας, αλλάζει όψη γιατί τα σκουπίδια τη “νίκησαν”.

Η διοίκηση Ζέρβα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε αυτήν την μάχη. Το αυτονόητο για μια σύγχρονη μεγαλούπολη που δέχεται επισκέπτες καθημερινά. Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά θαύματα δεν μπορούν να κάνουν”, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Θεσσαλονίκης”, Σάκης Τζακόπουλος.

Είναι φανερό ότι ο κ. Ζέρβας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Ιακώβου δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ελάχιστη παροχή προς τους Θεσσαλονικείς. Να διατηρήσουν στην πόλη την καθαριότητα και την ευταξία”.

Ο κ. Τζακόπουλος, ζητά την άμεση απομάκρυνση του κ. Ιακώβου από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, αφού εμφανώς έχει αποτύχει στο έργο του.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει απογυμνωθεί από μηχανικό και τεχνικό εξοπλισμό και έχει αποψιλωθεί από έμψυχο δυναμικό. Με τι μέσα μπορούν οι εργαζόμενοι να εκτελέσουν το έργο τους με επιτυχία; Πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από γεμάτους κάδους που ξεχειλίζουν; Από πεζοδρόμια βρώμικα; Πως θα προστατέψουμε και θα περιφρουρήσουμε χώρους, όπως πάρκα και παιδικές χαρές, από σκουπίδια;

Στην Θεσσαλονίκη, δεν αξίζει τέτοια τύχη.

Σάκης Τζακόπουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/kalochoritika-2023-ekdiloseis-20-21-22-23-04-2023/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *