Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης

Σ. Τζακόπουλος «Τα δημοτικά κτίρια στο έλεος των καιρών.»

Οι εικόνες φαντάζουν φτωχές για να περιγράψουν το μέγεθος της καταστροφής σε ένα δημοτικό κτίριο σχεδόν καινούριο και πιθανότατα κακά συντηρημένο.

Όταν όμως, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλά για την Θεσσαλονίκη του αύριο, αγνοεί παντελώς την Θεσσαλονίκη του σήμερα, τι ακριβώς συμβαίνει στην πόλη του, επί δημαρχίας του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάκης Τζακόπουλος, βρέθηκε σήμερα στο κτίριο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας δίπλα στο πολιτιστικό κέντρο στην αλάνα της Τούμπας και κατέγραψε τις τεράστιες ζημιές στο χώρο που προκλήθηκαν από τη βροχή. Το κτίριο δε συντηρείται και δεν επισκευάζεται.

Στεγάζονται τα γραφεία της κοινότητας, η αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου, η διεύθυνση Αθλητισμού και το παιδικό Μουσείο.

Μια βροχή χρειάζεται μόνο για να μετατραπεί ο χώρος σε ακατάλληλο και επικίνδυνο κτίριο.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στο χώρο ανεξάρτητα του τομέα τους έχουν και μια ακόμη απασχόληση να απομακρύνουν τα λασπόνερα, που μετά από μια βροχή λιμνάζουν.

«Την ώρα που ο κ. Ζέρβας καλεί τα κόμματα του κοινοβουλίου να αποφασίσουν για τον μέλλον της Θεσσαλονίκης καλό είναι ο ίδιος να ασχοληθεί με το παρόν της πόλης που διοικεί αρχίζοντας από τα του οίκου του. Δηλαδή τα δημοτικά κτίρια», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/o-kairos-simera-pempti-6-4-2023/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *