Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής ισότητας γυναικών Δήμου Δέλτα

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η νεοσύστατη  Επιτροπή Ισότητας των φύλων του Δήμου Δέλτα στην πρώτη της συνεδρίαση για το 2023. 

Συζητήθηκαν οι άξονες  στους οποίους θα κινηθεί με κυρίαρχα τα ζητήματα  που αφορούν στην ισότιμη αντιμετώπιση των φύλων, ενώ παράλληλα αποφασίστηκαν οι  δράσεις για το προσεχές διάστημα. 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Χρύσα Γεωργιάδου τόνισε ότι κύριο μέλημα των εργασιών της Επιτροπής πρέπει να αποτελεί η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  των δημοτών στα θέματα της έμφυλης κακοποίησης αλλά και η έμπρακτη συμμετοχή των μαθητών όλων των βαθμίδων στις δράσεις που προγραμματίζουν. 

Σύντομα, θα δημιουργηθεί και ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου προκειμένου να ενημερώνονται οι δημότες για τις εργασίες της Επιτροπής. 

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα Κωνσταντίνος Λουμπούτης, ενώ στην τυχερή που κέρδισε το φλουρί  προσφέρθηκε ένα αντίγραφο Κυκλαδίτικου ειδωλίου απροσδιόριστου φύλου με ιδιαίτερο συμβολισμό,  επιλογή της Προέδρου της Επιτροπής.

διαβάστε επίσης:https:https://syndimotis.com/category/dimosdelta/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *