Ανακοινώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης-Διαχείρισης-Κίνησης-Συντήρησης οχημάτων-Πολιτικής Προστασίας & Πολιτικής Άμυνας, κ. Κουσίδη Γεώργιου, επίδειξη του νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος για τη συλλογή των υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) στον Δήμο μας.

Με σύνθημα «Βρες το νέο καφέ της γειτονιάς σου» ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, προγραμματίζοντας άμεσα την έναρξη αλλά και την εδραίωση του προγράμματος χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων.

Οι αρμόδιοι απεσταλμένοι της εταιρίας Kaoussis υπέδειξαν στους οδηγούς της Υπηρεσίας/Διεύθυνσης Καθαριότητας τις καινοτόμες λειτουργίες του απορριμματοφόρου οχήματος και πραγματοποιήσαν και ένα σύντομο δοκιμαστικό δρομολόγιο. Το συγκεκριμένο όχημα έχει ενσωματωμένο καδοπλυντήριο με σκοπό την απομάκρυνση υπολειμμάτων αλλά και την απολύμανση των καφέ κάδων, που σύντομα θα διανεμηθούν κατά προτεραιότητα εντός των ορίων του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Πάρης Τσογκαρλίδης: Εκδήλωση Για Θέματα Εκπαίδευσης

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5P

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *