Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης

Πρώτη ανοιχτή συνέλευση για το εγχείρημα της Νέας Αριστεράς στη Β΄ Θεσσαλονίκης

Πρώτη ανοιχτή συνέλευση για το εγχείρημα της Νέας Αριστεράς στη Β΄ Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, στις 19:00 στο CITY GATE HOTEL (Ανοίξεως, Θέρμη), θα πραγματοποιηθεί στη Β’ Θεσσαλονίκη η πρώτη ανοιχτή συζήτηση μετά τη δημιουργία της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς.

Η συνάντηση αυτή προσδοκά να αποτελέσει μια αφετηρία για ένα πλατύ άνοιγμα σε αριστερούς και αριστερές, ώστε μέσω από τη συζήτηση να ανοίξει η κοινή δράση με στόχο τη συνδιαμόρφωση ενός νέου φορέα ικανού να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

“Επιδίωξή μας ο είναι ο νέος αυτός φορέας να αποτελέσει και το όχημα στοχευμένων πολιτικών και κινηματικών πρωτοβουλιών στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης  προκειμένου να υπερασπιστούμε τα κοινά αγαθά και να χτίσουμε μια κοινωνία πάνω στις αρχές της ισότητας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, και κοινωνικής δικαιοσύνης. Η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε ανένταχτους συμπολίτες μας που, είτε έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είτε απλά αντιμετωπίζουν κριτικά το σύνολο των εξελίξεων στη ριζοσπαστική και ανανεωτική Αριστερά αλλά και άλλους/-ες συντρόφους και συντρόφισσες που συνεχίζουν να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κρατώντας μια κριτική στάση απέναντί του.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη νέα αρχή, ώστε να συνδιαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις με απώτερο στόχο να γίνουμε η φωνή των πολλών. Να συγκροτήσουμε μια πολιτική δύναμη που θα αντιπαρατεθεί με τον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Δεξιάς. Να θέσουμε τις βάσεις ενός νέου, σύγχρονού, δημοκρατικού, αριστερού κόμματος που θα αγωνιστεί συλλογικά για την κοινωνική χειραφέτηση και τον κοινωνικό μετασχηματισμό.”

Το γραφείο Τύπου

Νέα Αριστερά Θεσσαλονίκης

διαβάστε επίσης: Καλή Χρονιά Από Την Ομάδα Του “ΣυνΔΗΜΟΤΗ” Υγεία Και Χαρά Για Όλους!…

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *