Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Δήμος Δέλτα: Άρχισε η προμήθεια 1390 νέων κάδων και ανταλλακτικών

Άρχισε η προμήθεια 1390 νέων κάδων και ανταλλακτικών. Τους πρώτους 320 νέους κάδους παρέλαβε ο Δήμος Δέλτα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ο αρμόδιος Αντιδημαρχος Καθαριότητας Φάνης Αλμπάνης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Διοικητικών και Τεχνικών υπηρεσιών Χρυσα Γεωργιάδου βρέθηκαν στον όρχο της καθαριότητας για την παραλαβή.

Η προμήθεια αφορά σε 1390 κάδους και σε ανταλλακτικά και έγινε εκ νέου μετά από προηγούμενη ακύρωση του διαγωνισμού λόγω εκτόξευσης του κόστους ως απόρροια της αύξησης των υλικών εξαιτίας των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης. Ο πρώτος διαγωνισμός εξέπεσε και χρειάστηκε η άμεση επανέναρξη την διαδικασιών που έγιναν με γρήγορους ρυθμούς για να αναδειχθεί ο ανάδοχος. Η πλήρης κάλυψη των αναγκών ολοκληρώνεται μετά την προμήθεια και των 1390 νέων κάδων απορριμμάτων και ανταλλακτικών (ρόδες καπάκια κ.α) για την επιδιόρθωση των υφιστάμενων.

Η πρώτη παραλαβή ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι υπόλοιπο κάδοι. «Οι αλλαγές και ο εκσυγχρονισμός των μέσων στον τομέα της καθαριότητας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν οι διαδικασίες ολοκληρώνονται για να αποκτήσει ο Δήμος Δέλτα τα απαραίτητα εργαλεία για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η συγκεκριμένη παρτίδα με κάδους που παραλάβαμε θα αντικαταστήσουν τους κατεστραμμένους σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης και αναφέρθηκε στην ενίσχυση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας με νέα οχήματα για την αποκομιδή απορριμμάτων και με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχουν ήδη ενταχθεί στον στόλο.

Για τον απρόσκοπτη λειτουργία του σχεδιασμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας για την αποκομιδή απορριμμάτων από όλες τις κοινότητες μίλησε ο Aντιδήμαρχος Φάνης Αλμπάνης σημειώνοντας ότι «με την πρώτη παραλαβή των νέων κάδων αρχίζει η αντικατάσταση όσων είχαν καταστραφεί και δεν επιδέχονταν επιδιορθώσεις. Μάλιστα ζήτησε από τους δημότες να επικοινωνούν με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας όταν διαπιστώνουν ζημιές σε κάδους για την άμεση επιδιόρθωση ή αντικατάσταση τους. »

«Παραλάβαμε σήμερα τους πρώτους 320 κάδους του μεγάλου διαγωνισμού που χειριστήκαμε ως διεύθυνση Οικονομικών υπηρεσιών και θα ανακουφίσουν την καθημερινότητα των δημοτών μας. Η πανδημία και αμέσως μετά η ενεργειακή κρίση στάθηκαν εμπόδιο σε πλήθος διαγωνισμών που κληθήκαμε να διεκπεραιώσουμε καθώς σημειώθηκαν καθυστερήσεις. Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί και αναλαμβάνουν οι ανάδοχοι δικαιώνοντας τις προσπάθειες μας» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών Χρύσα Γεωργιάδου.

Διαβάστε επίσης: ΚΠΟΔΔ «Ιώνια 2023» : Συναυλία Με Τον Φοίβο Δεληβοριά 7/09

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *