Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Π.Ε. Κιλκίς Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Πολιτικά

Πέτρος Παππάς: Αιφνιδιαστική και παράνομη αντικατάσταση επιστημονικών υπευθύνων τμημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας, κ. Πέτρος Παππάς, κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά, με αφορμή την επιστολή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με τις παράνομες ενέργειες του Αναπληρωτή Διοικητή, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Αλεξάνδρα,”  που αφορούν στην αιφνιδιαστική  αντικατάσταση των επιστημονικά υπεύθυνων τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), χωρίς την ύπαρξη σχετικής εισήγησης από το διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, παραβιάζοντας την κείμενη νομοθεσία, έγινε αντικατάσταση της επιστημονικά υπεύθυνης του εν λόγω τμήματος.

Κατόπιν τούτων, ο Βουλευτής κ . Πέτρος Παππάς κατέθεσε ως Αναφορά στην Βουλή, την επιστολή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος καλώντας τον Υπουργό Υγείας να ενημερώσει για τις δικές του ενέργειες, σχετικά με τα συγκεκριμένα αιτήματα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Ο Πέτρος Παππάς δηλώνει απερίφραστα ότι οι εργασιακές διώξεις λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και η αναξιοκρατία δεν έχουν θέση σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Διαβάστε επίσης: Δ. Ωραιοκάστρου: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφής Σε Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς Και Παιδικούς Σταθμούς

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *