Δήμος Χαλκηδόνος Π.Ε. Θεσσαλονίκης

“Πανηγυρίζει ο κ. Δήμαρχος γιατί άνοιξαν λέει 14 παιδικές χαρές στο Δήμο”, Λουκάς Ευσταθιάδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Χαληδόνας

Ο Λουκάς Ευσταθιάδης, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος, αναφέρεται σχετικά με το άνοιγμα των δεκατεσσάρων παιδικών χαρών στο Δήμο Χαλκηδόνος:

“Πανηγυρίζει ο κ. Δήμαρχος γιατί άνοιξαν λέει 14 παιδικές χαρές στο Δήμο. Ευτυχώς για τα παιδιά μας,  θα πούμε εμείς.

Απέφυγε όμως να συμπληρώσει ο κ. Αναγνωστόπουλος, ότι εκείνος  έφταιξε που έκλεισαν οι παιδικές χαρές. Απέφυγε να πει ότι επί 3 χρόνια δημαρχίας του, αμέλησε να πιστοποιήσει τη νομιμότητα τους, και έτρεξε να το κάνει μετά το ατύχημα του παιδιού στα Κουφάλια.  

Αυτό το διοικητικό χάος που έφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος, οφείλει η επόμενη διοίκηση να το συμμαζέψει άμεσα. Θα τοποθετήσουμε διοικητικά τα κατάλληλα άτομα στις θέσεις που πρέπει να βρίσκονται και θα λειτουργήσουμε τις Υπηρεσίες στο Δήμο με τέτοιο τρόπο ώστε εκ των προτέρων να προβλέπουν και να προλαμβάνουν. Όχι να τρέχουν εκ των υστέρων να μαζεύουν τα ασυμμάζευτα των ευθυνών του εκάστοτε Δημάρχου.

Γιατί ο κάθε δημότης όταν πληρώνει δημοτικά τέλη, έχει εύλογες απαιτήσεις και δεν θέλει να βλέπει τα παιδιά του να πληρώνουν την ανικανότητα των διοικούντων.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *