Δήμος Θεσσαλονίκης Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Κοκκόρης: “Είναι η στιγμή που θα πρέπει όλοι να φωνάξουμε ένα δυναμικό παρών…”

Ανάρτηση του Παναγιώτη Κοκκόρη, Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας.

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση από την Ε’ ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ για να παραστώ στην πρόσφατη παραταξιακή εκδήλωση που διοργάνωσε. Εκεί επιβεβαίωσα ότι: Η βάση της Ν.Δ. παραμένει συσπειρωμένη και έτοιμη να αποτελέσει την «ασπίδα» για την ιστορική παράταξη.”

Παίρνοντας τον λόγο έκανα αναφορά στα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα, αλλά και κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τους παρευρισκόμενους, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, κατέθεσα τις αταλάντευτες θέσεις μου:

«Κέντρα τα οποία προφανώς δεν εξυπηρετούνται από την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη μπήκαν στην διαδικασία της πολιτικής ανθρωποφαγίας».

«Είναι η στιγμή που θα πρέπει όλοι να φωνάξουμε ένα δυναμικό παρών, πέρα από τις όποιες πίκρες μπορεί να έχουμε. Η λαοφιλής παράταξη που έχει προσφέρει πολλά σ’ αυτό τον τόπο, έχει ανάγκη από ισχυρά αντισώματα ώστε να αντιμετωπίσει τα «μικρόβια» που επιχειρούν να της φυτεύσουν στον οργανισμό της. Είναι η στιγμή που μας έχει ανάγκη η παράταξη».

«Η δική μας συσπείρωση θα προσφέρει «αντισώματα» στη Ν.Δ ώστε να συνεχίσει να έχει στα χέρια της τις τύχες της χώρας. Είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική λύση. Λάθη έγιναν και θα έρθει η στιγμή του απολογισμού»

«Πολιτικοί ακροβάτες εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και δημιούργησαν παραμάγαζα για ίδιον συμφέρον».

«Βρισκόμαστε εδώ γιατί αγαπάμε αυτή την παράταξη. Γιατί όλοι από το δικό μας μετερίζι προσφέραμε λίγα ή πολλά. Και αυτό θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε».

«Δεν ήμασταν ποτέ πολιτικοί λαθρεπιβάτες, ακόμη κι όταν μας πίκρανε η παράταξη. Και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να φτάσει στο Μαξίμου».

«Η παράταξη έχει ανάγκη από στρατιώτες που την αγαπούν και έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα και όχι από «μισθοφόρους» της πολιτικής».

«Η εσωστρέφεια θα ήταν καταστροφή ετούτη τη στιγμή. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το θυμικό μας. Χρειάζεται η παράταξη να δείξει αντανακλαστικά και υπάρχει χρόνος για τον απολογισμό. Η συσπείρωση όμως είναι αναγκαία».

Στη φωτογραφία μαζί με την Πρόεδρο Σοφία Σαφαρίκα, τη Βάσω Πανδριά, την δικηγόρο και Γραμματέα ΔΕΕΠ Κατερίνα Γκαγκάλη και τον τραπεζικό Βασίλη Μανταζή της Εθνικής.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

✅ στο Instagram ➡ https://bit.ly/3GP7zSu

✅ στο twitter ➡ https://bit.ly/3BhnM1K

✅ στο pinterest ➡ https://bit.ly/3rKEq6T

✅ στο Youtube ➡ https://bit.ly/3HMnJh1

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *