Ειδήσεις Ελλάδα

Δήλωση Νικ. Παρασκευόπουλου για τις ψευδολογίες περί την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Ο πρώην υπουργός Νικόλαος Παρασκευόπουλος προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη ώστε να προστατευθεί από όσους συσχετίζουν τον νόμο που έχει συνδεθεί με το όνομά του, με την απόφυλάκιση Λιγνάδη.

Σκληρή απάντηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ, Νίκου Παρασκευόπουλου, αναφορικά με την ψευδολογία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/07) γύρω από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Με τίτλο “Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα!“, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων πως “η απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν στηρίζεται σε αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά“, τονίζοντας παράλληλα πως η ψευδολογία έχει στόχο να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και να στιγματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα!»

“Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε. Ο οποίος «Ν.Παρασκευόπουλου» είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε … αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Ποιόν προσπαθούν  να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον Σύριζα,  και το όνομα ενός προσώπου.

Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω.”

πρ. Υπουργός Δικαιοσύνης  – Ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ

ΝΙΚ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *