Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στον Δήμο Χαλκηδόνος

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στον Δήμο Χαλκηδόνος – Ποια είναι η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

O Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, από τη διοικούσα παράταξη, αναλαμβάνει εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Αγγελόγλου από την παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” και Γραμματέας o Παναγιώτης Μαρκίδης από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γαβριήλ Ταχτατζόγλου αμέσως μετά την εκλογή του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία αλλά και μια γόνιμη αντιπολίτευση. Ο κ. Ταχτατζόγλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμητική, όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση να αναλάβει εκ νέου τη θέση του Προέδρου αλλά και όλο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη απόφασή του. «Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλότερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Στόχος μου είναι να ακουστούν όλες οι φωνές των μελών του σώματος», είπε ο νέος Πρόεδρος.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος ευχήθηκε καλή θητεία και μια ευλογημένη και παραγωγική χρονιά στο νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής καλωσορίζοντας όλα τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των προεδρείων των κοινοτήτων του Δήμου. «Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Αυτά που μας έννουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος . «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε για ο,τι θέμα προκύψει. Όλοι μαζί θα πρέπει να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας», είπε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών:

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Γαβριήλ Ταχτατζόγλου

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Αναστάσιος Αγγελόγλου

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου: Παναγιώτης Μαρκίδης

Δημοτική Επιτροπή

Για την επταμελή Δημοτική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και η οποία θα ασκεί πλέον τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία ως τακτικά μέλη οι Ζήσης Βαϊνάς, Διαμαντής Διαμαντής, Μαρία Κωστοπούλου και Γεώργιος Παπαχρηστούδης από τη Διοικούσα Παράταξη με αναπληρωματικά μέλη τους Ανδρέα Αλμπάνη, Θεόδωρο Χατζηαποστόλου, Αλέξανδρο Χατζόπουλο και Πασχάλη Χατσίδη. Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Μαυρουδής Μηντσιούδης και Γνωστοθέα Μπόσκογλου με αναπληρωματικά μέλη τους Νικόλαο Κόκκο και Ζωή Σάνιου- Μετλάρη.

Μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου τυχερή αναδείχθηκε η Δημοτική Σύμβουλος, Μάρθα Χαράπη.

διαβάστε επίσης: Καλή Χρονιά Από Την Ομάδα Του “ΣυνΔΗΜΟΤΗ” Υγεία Και Χαρά Για Όλους!…

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *