Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Μια παραμυθο-περιπέτεια για παιδιά δημοτικού στα Πλατανάκια Πανοράματος

Μια μουσική παραμυθο-περιπέτεια στα Πλατανάκια Πανοράματος με την Ecoroutes!

Μία όμορφη μουσική παραμυθο-περιπέτεια στο πλατανόδασος του Πανοράματος υπόσχεται η Ecoroutes. Μετά την πρώτη συναρπαστική παραμυθο-περιπέτεια στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, παρέα με τα φλαμίνγκο και τα άλλα πουλιά, η Ecoroutes προσκαλεί τα παιδιά σε ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης της φύσης στα Πλατανάκια Πανοράματος, την Κυριακή 22 Μαΐου.

Η αφηγήτρια παραμυθιών Σουλτάνα Ξένου και η μουσικοπαιδαγωγός Αντωνία Μυριαγκού (το Μουσικό Κουκί) θα πάρουν τα παιδιά «από το χέρι» και θα τα οδηγήσουν σε έναν περίπατο στο δάσος, με συντροφιά νότες και λέξεις, αλλά και την υπέροχη φύση της περιοχής.

Στην παρέα θα βρίσκεται ο «Παπαγάλος», ο ήρωας του παραδοσιακού θρακιώτικου παραμυθιού και μαζί με τα παιδιά θα περπατήσουν στο δάσος, θα μαζέψουν υλικά της φύσης, και στη συνέχεια θα συνθέσουν τα υλικά αυτά σε ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Όσο τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα διασκεδάζουν, οι γονείς μπορούν να κάνουν τη δική τους εξερεύνηση στο δάσος και στο ποταμάκι ή να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριο της περιοχής.

Το Μουσικό Κουκί (Σουλτάνα Ξένου και Αντωνία Μυριαγκού) είναι ένα μουσικοπαιδαγωγικό σχήμα που συνδυάζει τη μουσική και την αφήγηση παραμυθιού με τα μουσικοκινητικά παιχνίδια τις εικαστικές κατασκευές. Στόχοι της κάθε δράσης που υλοποιεί είναι τόσο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά μέσω της μουσικής και των παραδοσιακών παραμυθιών, όσο και να τους δώσει την ευκαιρία να πειραματιστούν με διαφορετικά κάθε φορά υλικά και να συνθέτουν το δικό τους έργο τέχνης!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο ώρες και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού (6-12 ετών). Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για το κάθε παιδί. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: , τηλ. 6974896714.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΟΙΚΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – ECOROUTES

Κύμινα, Δήμος Δέλτα, ΤΚ 57300

Τηλ. 6974896714, Λία Παπαδράγκα ecoroutes.gr@gmail.com

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *