Ειδήσεις Ελλάδα

Μετέφερε μέσα σε αστικό λεωφορείο τέσσερις τηλεοράσεις που είχε κλέψει από εμπορικό κατάστημα τις Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη εντός αστικού λεωφορείου να μεταφέρει τέσσερις (4) τηλεοράσεις μαζί με τις βάσεις τοιχίου και δύο τηλεχειριστήρια, αντικείμενα που αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα από εμπορικό κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για τη μία από τις συνολικά 13 αυτόφωρες συλλήψεις που πραγματοποίησαν αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης, κατά το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

Αυτόφωρες συλλήψεις (13) ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις δεκατριών (13) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • (5) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
  • (3) άτομα για κλοπή και απόπειρες κλοπής, με πιο χαρακτηριστική τη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατελήφθη εντός αστικού λεωφορείου να μεταφέρει τέσσερις (4) τηλεοράσεις μαζί με τις βάσεις τοιχίου και δύο τηλεχειριστήρια, αντικείμενα που αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα από εμπορικό κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
  • 5) άτομα για παράνομη διαμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο twitter, στο pinterest και στο youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *