Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά

Με χαρά και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Λαγκαδά

Με χαμόγελο, αισιοδοξία αλλά και τη σκέψη στους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από το σαρωτικό πέρασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 οι τελετές Αγιασμού στις σχολικές μονάδες των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά, με τις ευχές για μια καλή και  δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης, συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης, έδωσε το παρών στην τελετή Αγιασμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά την οποία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Πλάτων.

Στη συνέχεια μετέβη στο Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου «Γεώργιος Προκοπίδης», όπου σε όμορφη και εγκάρδια ατμόσφαιρα έγινε και εκεί η τελετή του Αγιασμού.

«Όσα είδαμε τις τελευταίες μέρες να συμβαίνουν στις πόλεις και τα χωριά της Θεσσαλίας είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Τα χαμόγελα των μικρών παιδιών σήμερα στον Αγιασμό είναι ένας λόγος για να αισιοδοξούμε και να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τις επόμενες γενιές. Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης.

διαβάστε επίσης: Ολική Καταστροφή Στην Αγία Παρασκευή Τεμπών! Εικόνες Που Σοκάρουν Απο Τον Ιστορικό Ναό (Video)

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *