Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Η Δ.Η.Κ.Ε.Κ-Ε διενείμε 751 δέματα αγάπης

«Κάθε δωρεά δεκτή – Κάθε χορηγία ευπρόσδεκτη»

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΚΕ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τους Επιχειρηματίες, τους Συλλόγους, Φορείς, Ενώσεις, Σωματεία και όλους τους συνδημότες μας, οι οποίοι και φέτος «συστρατεύθηκαν» στον αγώνα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου και με την δύναμη της αγάπης όλων, το μήνυμα της ελπίδας και της αλληλεγγύης έφθασε στις οικογένειες όπου το φετινό Άγιο 12μερο, ήταν δυσκολότερο και φτωχότερο από κάθε άλλη χρονιά.

«Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν αλλά επειδή η σκληρή καθημερινότητα που αφορά σχεδόν το σύνολο της ελληνικής και της τοπικής μας κοινωνίας συνεχίζεται, εμείς δεν θα μείνουμε ούτε αδρανείς ούτε και απαθείς. Στην εποχή της πανδημίας, η ανεργία και τα νέα μοντέλα εργασίας, μας καθιστούν διαρκώς αλληλέγγυους προς όλους εκείνους που τα υπομένουν κι αυτή την φορά δεν είναι μακριά – είναι δίπλα μας και είναι δικοί μας άνθρωποι. Για αυτούς τους συντοπίτες μας, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα τους, και με τις οδηγίες του Δημάρχου μας, καλούμε όλους όσοι μπορούν να συνδράμουν εθελοντικά και να στηρίξουν τις δομές μας, που στο επίκεντρο τους έχουν τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του τόπου μας, να επαναλάβουν τις δωρεές τους» δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας. Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή τονίζοντας ότι κάθε δωρεά είναι δεκτή και κάθε χορηγία είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας αλληλεγγύης ξεκίνησε στις 15.12.2020 και ολοκληρώθηκε στις 8.1.2022.

Στο χρονικό αυτό διάστημα διανεμήθηκαν συνολικά 751 δέματα αγάπης με τρόφιμα, παιγνίδια και βιβλία, σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, αλλά και σε συνδημότες μας που είναι δίπλα μας και δυσκολεύονται, διότι επλήγησαν διπλά και από την οικονομική κρίση και από τις ελαστικές μορφές και αναστολές εργασίας κατά της πανδημίας.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *