Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Η απάντηση της “Δύναμης Αναγέννησης – Νέα Αρχή” στην παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” για το debate της ΤV100

Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πρώτα ο Πολίτης” αναφορικά με θέματα που αναφέρθηκαν στο debate της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης εξέδωσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.  

Αναλυτικά η απάντηση:  

«Χρειάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα για να απαντήσει ο επί σειρά ετών υποψήφιος Δήμαρχος για θέματα που αναφέρθηκαν στην τηλεμαχία της Δημοτικής Τηλεόρασης (TV100), η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023. Προφανώς οι πολλαπλές υποψηφιότητές του για τον δημαρχιακό θώκο τον κούρασαν με αποτέλεσμα τα αντανακλαστικά του να έχουν περιοριστεί.  Μιας λοιπόν που ο κ. Μηντσιούδης αναφέρθηκε, έστω και καθυστερημένα, στα όσα ειπώθηκαν, εμείς ως “Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή” καλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν το debate προκειμένου να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και είμαστε σίγουροι ότι θα μας δικαιώσουν.»

«Συνεχίζουμε να επιμένουμε στην πραγματικότητα της εικόνας σε ό,τι αφορά στο έργο μας (και σε ό,τι αφορά στην επέκταση Κουφαλίων) και όχι στην εικονική πραγματικότητα που θέλει να παρουσιάζει ο κ. Μηντσιούδης. Οι πολίτες βλέπουν, ξέρουν, συγκρίνουν και πάνω από όλα κρίνουν. Για αυτό και θα του δώσουν τη δυνατότητα να κατέχει και πάλι μια θέση στα έδρανα της αντιπολίτευσης και να έχει την ευκαιρία το 2028 να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος»

 

Διαβάστε επίσης: Θρήνος Για Τον 14χρονο Που Αυτοκτόνησε Στην Αίγινα: «Όλοι Μας Να Σταθούμε Δίπλα Στα Παιδιά Μας»

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *