Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Αξιού Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Γ. Ιωαννίδης: Με περηφάνια αποδέχτηκα το βραβείο για το έργο «ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥ»

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης βραβεύτηκε στην εκδήλωση απονομής «Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023» παρουσία μελών της Κυβέρνησης Περιφερειαρχών και Δημάρχων 

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ο δήμαρχος παρέλαβε  το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων και Υδατικοί Πόροι για την απόφαση του να αποκτήσει πόσιμο νερό ο Αξιός. Επί δεκαετίες οι δημότες στην δημοτική Ενότητα Αξιού του Δήμου Δέλτα δεν είχαν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε δεσμευτεί ότι δεν θα ήταν υποψήφιος για τις εκλογές αν δεν κατάφερνε να αποκτήσουν οι δημότες του Αξιού πόσιμο νερό. Μέσα στο 2023 οι εργασίες άρχισαν και σταδιακά ολοκληρώνονται ώστε σε λίγους μήνες να τρέξει καθαρό νερό στους αγωγούς ύδρευσης του Αξιού.

Ο κ Ιωαννίδης δήλωσε: 

«Στη χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο παρέλαβα εκ μέρους του Δήμου Δέλτα παρουσία κυβερνητικών παραγόντων, δημάρχων από όλη την Ελλάδα και Περιφερειαρχών το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων και Υδατικοί Πόροι Για το έργο «πόσιμο νερό στη δημοτική ενότητα Αξιού».

«Η δημόσια δέσμευση μου στην ανοιχτή συνέλευση στα Κύμινα έγινε πράξη Ένα έργο όχι μόνο εμβληματικό, κυρίως ανθρώπινης ποιότητας ζωής και αξιοπρέπειας Το ξεκινήσαμε και το παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία μέσα στη θητεία μας Με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο συνεχίζουμε για όλο το δήμο μας, για όλες τις κοινότητες» κατέληξε ο Δήμαρχος Δέλτα.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: ΠΚΜ: «Voltάρω 7»-Η «Πράσινη» Γιορτή Για Την Ηλεκτροκίνηση Διεξάγεται Στις 24/09 Στην Πλατεία Αριστοτέλους

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *