Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο ΚΠΟ Δήμου Δέλτα

Μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα – ΚΠΟΔΔ στις τοπικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, προκειμένου οι εθελοντές Αιμοδότες να μπορούν να προσέλθουν σε όποια Δημοτική Κοινότητα τους επιθυμούν.

Ο Πρόεδρος Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος με δήλωσή του απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στην αιμοδοσία:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

οι προγραμματισμένες αιμοδοσίες του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα, συγκυριακά συν έπεσαν να έχουν λίγες ημέρες διαφορά από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Οι ανάγκες για αίμα είναι διαρκείς και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία αυξημένες όσο ποτέ.

Συμβάλλοντας στην προσπάθεια των Νοσοκομείων, καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν και πάλι ηχηρό παρόν, στεκόμενοι δίπλα σε όσους ασθενείς χρειάζονται αίμα.

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στις κατά τόπους δημοτικές κοινότητες σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα, όπως περιγράφεται.

Παράλληλα με τις αιμοδοσίες, θα γίνονται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών για όσους επιθυμούν και το νοσηλευτικό προσωπικό, θα συλλέγει δείγματα σιέλου, για έλεγχο ιστοσυμβατότητας, στην προσπάθεια αναζήτησης πιθανού συμβατού εθελοντή δότη μυελού των οστών με ασθενή.”


διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/p-s-xirochorioy-draseis-savvatokyriak/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *