Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά

Δήμος Λαγκαδά: Φορητούς απινιδωτές παρέδωσε σε αθλητικούς συλλόγους και αγροτικά ιατρεία

Ένα σημαντικό βήμα ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές τα πρώτα κρίσιμα λεπτά μιας καρδιακής ανακοπής πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά.

Με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού έγινε αγορά συνολικά 22 φορητών απινιδωτών, οι οποίοι πρόκειται να διανεμηθούν σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους που εδρεύουν στον Δήμο Λαγκαδά και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, καθώς και στα αγροτικά ιατρεία του Δήμου.

«Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει περιστατικά ανακοπής καρδιάς σε αθλητές και ιδιαίτερα ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στη χώρα μας με τραγική κατάληξη, η οποία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν υπήρχε στο γήπεδο φορητός απινιδωτής τα κρίσιμα λεπτά μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Με αίσθημα ευθύνης παραδίδουμε τους απινιδωτές στους ποδοσφαιρικούς μας συλλόγους και στα αγροτικά ιατρεία ώστε να διαφυλάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ανθρώπινη ζωή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Νίκος Αναστασιάδης.

διαβάστε επίσης:https://syndimotis.com/p-s-xirochorioy-draseis-savvatokyriak/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *