Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας σε: 1) Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Έδεσσας και 2) 2η Επαρχιακή Οδό και 3η Επαρχιακή Οδό

  1. Εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής -διαστολής επί της γέφυρας Αξιού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής- διαστολής επί της γέφυρας Αξιού, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης αρμών συστολής – διαστολής επί της γέφυρας Αξιού, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 26+150 έως τη Χ.Θ.26+850. Οι εργασίες θα εκτελεστούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μόνον της μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

  1. Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό και στην 3η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού) και στην 3η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης – Πυλαίας – Πανοράματος – Διασταύρωση προς Χορτιάτη) καθώς και στους κλάδους συνδέσεών τους θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 27 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες
καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες εργασίες:

  1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της Λεωφόρου Παπανικολάου, στη 2η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα μεταξύ της εξόδου από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως και το παράπλευρο οδικό τμήμα της οδού Νερομύλων, με κατεύθυνση από
    Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  2. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Τζων Κέννεντυ, στην 3η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Πρασακάκη και Μουστακλή, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  3. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου, στην 3η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα μεταξύ των διασταυρώσεων των οδών Μαντζαρίδη και Γυμνασίου, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  4. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της Λεωφόρου Κομνηνών, στην 3η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα μεταξύ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως τον Σταθμό Μετεπιβίβασης Διασταύρωσης Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Δ. Χαλκηδόνος: Πρόγραμμα Εορτασμού Για Την Εθνική Επέτειο Της 25ης Μαρτίου 1821

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *