Δήμος Χαλκηδόνος Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από την ΠΚΜ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα εξής σημεία του οδικού δικτύου:

A. Εργασίεςα σφαλτόστρωσης στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στον Άγιο Αθανάσιο, στην περιοχή κοντά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “ISOMAT”.   

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023  από τις  08.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

BΕργασίες για την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων σήμανσης με ενισχυμένη βάση ύψους 80cm και εργασίες τοποθέτησης ελαστικών διαχωριστών κυκλοφορίας (πτερύγια δρόμων) στις εξής θέσεις:

1) επί της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση της οδού Ιεραπόστολου Κοσμά έως την Αερογέφυρα Ωραιοκάστρου

2) επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού), από τη συμβολή με την Περιφερειακή Οδό έως τον Οικισμό των Πεύκων

3) επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού), στη διασταύρωση προς το Πανόραμα καθώς και

Γ. Εργασίες για την τοποθέτηση πινακίδων επικίνδυνων θέσεων Κ-18 (κίνδυνος από διέλευση οικόσιτων ζώων) και Κ-19 (κίνδυνος από διέλευση άγριων ζώων) στις εξής θέσεις:

1) επί της Επαρχιακής Οδού 2 (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού)

2) επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Θεσσαλονίκης – Πυλαίας – Πανοράματος – Διασταύρωση προς Χορτιάτη)

3) επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα  με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Περιπλανιέται Στην Πόλη Η 34χρονη Που Εξαφανίστηκε Από Τα Διαβατά

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *