Ανακοινώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης Δήμος Θεσσαλονίκης

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τα σχολεία μας στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου..

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει:

Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ύστερα από προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης από συμπολίτες μας που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, δημιούργησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών (e-Christmas Wishing Tree) για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας και κυρίως των μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού” δήλωσε μ’ αυτήν την αφορμή η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Οι μαθητές, οι γονείς/κηδεμόνες και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) θα στείλουν τις ευχές τους στα παιδιά του χωριού ¨ανεβάζοντας¨ κείμενα, ζωγραφιές, εικόνες και βίντεο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://opengov.thessaloniki.gr/xmas/

Η επιθυμία των δωρητών είναι να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές και εκείνοι με τη σειρά τους θα τις μετατρέψουν σε είδη πρώτης ανάγκης για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Επιπλέον ευελπιστούμε ότι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών μας θα προσελκύσει και άλλους δωρητές για τον σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *