Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Διαβατά: Χωρίς φως κεντρικός δρόμος – Απειλή για την ασφάλεια των κατοίκων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Βυθισμένος» στο σκοτάδι είναι κεντρικός δρόμος που οδηγεί σε οικισμό περίπου 400 κατοίκων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Τι λένε στο GRTimes τόσο ο πρόεδρος του οικιστικού συλλόγου των Νέων Εργατικών Κατοικιών, Ανέστης Μουρατίδης όσο και ο δήμαρχος του δήμου Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Γλώσσης.

Άκρως επικίνδυνος για περίπου 400 κατοίκους είναι ένας δρόμος περίπου 500 μέτρων, που συνδέει τα Διαβατά με τον οικισμό των Νέων Εργατικών Κατοικιών, καθώς παρότι υπάρχουν λαμπτήρες πάνω στο πεζοδρόμιο, κάθε φορά που βρέχει προκαλείται βραχυκύκλωμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρος ένας ολόκληρος -κεντρικός- δρόμος, η οδός Μακεδονομάχου Παπανικολάου να πέφτει στο σκοτάδι.

«Θέμα ασφάλειας ο φωτισμός, κινδυνεύει κόσμος»

Για το θέμα με τον φωτισμό μίλησε στο GRTimes ο πρόεδρος του οικιστικού συλλόγου των Νέων Εργατικών Κατοικιών, Ανέστης Μουρατίδης, ο οποίος τόνισε πως «είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό και δεν δίνεται οριστική λύση. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει φως στον δρόμο».

Μάλιστα ο κ. Μουρατίδης σημείωσε πως «όσοι πεζοί ανεβοκατεβαίνουν τον δρόμο τις νυχτερινές ώρες κινδυνεύουν τόσο από τη διέλευση των οχημάτων όσο και από την εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή, καθώς μέσα στο σκοτάδι δεν είναι απίθανο να συμβεί ο,τιδήποτε σε έναν τέτοιο δρόμο».

Η απάντηση του δήμου

Για το ζήτημα με τον φωτισμό επί της οδού Μακεδονομάχου Παπανικολάου στα Διαβατά μίλησε στο GRTimes ο δήμαρχος του δήμου Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος σημείωσε πως «περιμένω την τεχνική υπηρεσία του δήμου ώστε να ενημερωθώ για το μέγεθος του προβλήματος. Δεν είναι ένα απλό θέμα, όμως θέλουμε να δοθεί οριστική λύση». Όπως, επίσης, τόνισε ο κ. Ιωαννίδης «υπάρχουν διαχρονικά προβλήματα σε ολόκληρο τον δήμο με τον φωτισμό που πρέπει να λυθούν».

«Έχει δίκιο ο κόσμος, θα λύσουμε το πρόβλημα»

«Ο κόσμος έχει δίκιο που διαμαρτύρεται γιατί προκαλείται ένα πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δέλτα, Γιώργος Γλώσσης και συμπλήρωσε πως «είναι δρομολογημένο να δοθεί λύση». «Είχαμε πρόβλημα με τους καυστήρες σε σχολεία αυτές τις ημέρες και δώσαμε εκεί προτεραιότητα ωστόσο πιστεύω θα δοθεί οριστική λύση για το θέμα του φωτισμού» κατέληξε.

πηγή: GRTIMES

διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/category/dimosdelta/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *