Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

ΔΕΥΑΔΔ Φεστιβάλ Νερού στο Δήμο Δέλτα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Φεστιβάλ Νερού, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2024 το πρωί στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Σίνδου, που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ) με την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα.

Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν πανηγυρικά τον εορτασμό του Μήνα του Νερού και της Παγκόσμιας Ημέρας του Νερού. Ξεχώρισαν τα ενημερωτικά περίπτερα και οι διαγωνισμοί, οι βραβεύσεις για τα σχολεία του δήμου. Την παράσταση έκλεψαν τα διαδραστικά παιχνίδια και οι ξυλοπόδαροι για τους μικρούς επισκέπτες.

Ο Δήμος Δέλτα στέκει αρωγός στη ΔΕΥΑΔΔ με κύριο σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την κρίσιμη σημασία του νερού, την ανάγκη για τη βιώσιμη και την ψηφιακή διαχείρισή του, καθώς και την ανακοίνωση του μεγάλου έργου που πραγματοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Δέλτα που αφορά την υδροδότηση της περιοχής του Αξιού με καθαρό, πόσιμο νερό.

Η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο Δήμος Δέλτα αγκαλιάζει την τεχνολογική αναβάθμιση της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. και τις πρωτοποριακές λύσεις της νέας ψηφιακής εποχής της ύδρευσης. Μέσω της εγκατάστασης ψηφιακών υδρομέτρων προχωράμε προς την υλοποίηση του οράματός μας για ένα βιώσιμο αύριο, που εγγυάται την αξιοπιστία, τη διαφάνεια και τη δίκαιη κατανάλωση του νερού.

Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε σπίτι και κάθε γειτονιά του Δήμου Δέλτα θα έχει πρόσβαση σε καθαρό και ασφαλές νερό υποστηρίζοντας ένα περιβάλλον, όπου κάθε πολίτης μπορεί να ευημερεί και να αναπτύσσεται».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ Σπύρος Σταματάκης τόνισε: «Η  Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ μπαίνει σε μία νέα εποχή τόσο με το μεγάλο έργο της υδροδότησης της περιοχής του Αξιού με καθαρό, πόσιμο νερό όσο και με την δωρεάν τοποθέτηση των νέων ψηφιακών υδρομέτρων που διασφαλίζουν και την οικονομία στον πολύτιμο αυτό πόρο που λέγεται νερό, αλλά παράλληλα δίνουν στον πολίτη την πραγματική εικόνα της κατανάλωσής του με τρόπο σύγχρονο και διαφανή».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, η πολιτευτής με τη ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Χριστίνα Σωτηράκογλου, o πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Πετρίδης και αρκετοί ακόμα άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε επίσης: POS Σε Ταξί, Λαϊκές Αγορές Και Περίπτερα – Ήρθε Η Ώρα Των Ελέγχων Και Των Προστίμων

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *