Ανακοινώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου Δήμος Ωραιοκάστρου Πολιτιστικά Τοπικά νέα Δήμου Ωραιοκάστρου

Δ. Ωραιοκάστρου: «Εν Δράσει» Και «ΔιάΔραση» Παρουσιάζουν Την «Αυλή Των Θαυμάτων»

Δ. Ωραιοκάστρου, «Εν Δράσει» και «ΔιάΔραση» παρουσιάζουν την «Αυλή των Θαυμάτων» στο Ωραιόκαστρο

Την παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη παρουσιάζουν η Αντιδημαρχία Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει» και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση» στο Ωραιόκαστρο.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Κυριακή, 7 Απριλίου 2024, στις 20.00, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακ. Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Η Αυλή των Θαυμάτων» αποτελεί ένα νεοελληνικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 18 Ιανουαρίου 1957 από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» σε σκηνοθεσία του ίδιου και θεωρείται ένα από τα έργα που σημάδεψαν την πορεία του Ελληνικού Θεάτρου.

Τα δρώμενα εξελίσσονται σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, σε εποχή σύγχρονη με τη συγγραφή του έργου, τη δεκαετία του 1950. Στα δωμάτια μια αυλής, στον συνοικισμό, κατοικούν άτομα και οικογένειες που ανήκουν στη λαϊκή τάξη, έχουν όμως διαφορετική προέλευση.

Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση» στο Facebook (https://www.facebook.com/events/331297262931604/?ref=newsfeed).

Σκηνοθεσία: Βίκυ Γρηγοριάδου

Παίζουν: Κωνσταντίνα Αποστολίδου, Κατερίνα Γρηγορίου, Παναγιώτα Ζδρώζη, Στέλλα Θεοχαρίδου, Γιάννης Καΐσίδης, Παναγιώτης Καναρίδης, Αναστασία Καντή, Δόμνα Κουτσουμπάκη, Ευγενία Λαλιώτη, Θεανώ Μητολίδου, Χρήστος Μπογδάνης, Μάκης Ναΐσίδης, Κορίνα Παυλίδου, Θανάσης Τσάνταλης, Κατερίνα Φρόνιμου, Φώτης Χατζόπουλος.

Σκηνικά: Νίκος Μπόζας-Γιώργος Ντάφλος

Κοστούμια: Αναστασία Καντή

Οργάνωση παραγωγής- φωτισμοί: Νίκος Πασσιάς

Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει»

Διοργάνωση: Δήμος Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε επίσης: Μικτή Χορωδία Του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων “Η ΕΝΩΣΗ”: 1η Χορωδιακή Συνάντηση 

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *