Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Θεσσαλονίκη

Ταχύτητα και θέαμα στο SUPER CUP ποδηλασίας “Mountain Bike” και στη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία

Το Σάββατο 30 Μαρτίου & την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες SUPER CUP ποδηλασίας “Mountain Bike”, Λαϊκοί Αγώνες ποδηλατοδρομίας και παιδικοί αγώνες δεξιοτεχνίας με μεγάλη συμμετοχή κόσμου με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με τα καταστήματα ‘’ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ‘’ και κατόπιν άδειας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αθλητές που συμμετείχαν για ακόμη μία χρονιά στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος». Ο αγώνας έγινε σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με πολλά τεχνικά σημεία και λοφάκια που είχαν διαμορφώσει οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ακολούθησε λαϊκή ποδηλατοδρομία και παιδικοί αγώνες δεξιοτεχνίας και στις δύο μέρες για τα παιδιά του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με μεγάλη συμμετοχή. Σε όλους τους συμμετέχοντες της Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε την ομάδα Διάσωσης της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Π. Μελά για την συμμετοχή της στην υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

Στο αθλητικό γεγονός παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γεώργιος Καζαντζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παύλος Κεσόγλου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλός Διαχείρισης – Κίνησης – Συντήρησης – Οχημάτων & Μηχανημάτων και -Καθαριότητας – Ανακύκλωσης κ. Λαζαρίδης Αμβρόσιος.

Διαβάστε επίσης: Δ. Ωραιοκάστρου: «Εν Δράσει» Και «ΔιάΔραση» Παρουσιάζουν Την «Αυλή Των Θαυμάτων»

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *