Ανακοινώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου Δήμος Ωραιοκάστρου Πολιτιστικά Τοπικά νέα Δήμου Ωραιοκάστρου

Δ. Ωραιοκάστρου: Διαδρομή Στον Πολιτισμό Και Την Ιστορία Με Παλιά Κλασικά Αυτοκίνητα

Μια υπέροχη διαδρομή με παλιά κλασικά αυτοκίνητα στον πολιτισμό και την ιστορία του Δήμου Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024.

Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μεγάλες «αγάπες» του παρελθόντος. Αφετηρία της διαδρομής θα είναι η πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Τα αυτοκίνητα – αντίκες θα βρίσκονται εκεί στις 10 το πρωί και θα ξεκινήσει πομπή με κατεύθυνση το Πετρωτό, το Μεσαίο, τον Μονόλοφο και το Μελισσοχώρι, που θα καταλήξει περίπου στις 12 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Η διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό με τα κλασικά αυτοκίνητα διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και τον Σύλλογο Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, την Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων».

Το πιο παλιό αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει στην διαδρομή είναι του 1928, ενώ το νεότερο είναι του 1992. Ειδικότερα, παλιές Mercedes, BMW, Opel, Alfa Romeo και πολλά άλλα μοντέλα θα κάνουν την διαδρομή και θα εκτεθούν στο Ωραιόκαστρο, όπου οι πολίτες θα μπορούν να τα θαυμάσουν.

Διαβάστε επίσης: Απεργία Την Τετάρτη 17 Απριλίου: Ποιοι Απεργούν, Τα Αιτήματα, Πώς Θα Κινηθούν Τα Μέσα Μεταφοράς

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *