Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά

Δ. Λαγκαδά: συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών του Δήμου Λαγκαδά στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Δήμου Λαγκαδά στην έκκληση για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν οκτώ παλέτες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παραδόθηκαν σήμερα από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκο Αναστασιάδη και άλλα στελέχη του Δήμου Λαγκαδά σε κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχει αναλάβει τη μεταφορά του υλικού στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Η συλλογή του υλικού πραγματοποιήθηκε σε χώρο της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Λαγκαδά, με μέριμνα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού, της ΥΚΠΑΑΠ, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Στη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας ώστε να παραδοθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συνέδραμαν εργαζόμενοι της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, της ΔΗΚΕ Λαγκαδά, μέλη του ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά και εθελοντές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες μας για την αλληλεγγύη που έδειξαν προς τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Η ανταπόκριση ήταν το λιγότερο συγκινητική. Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας δίχως τη βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου Λαγκαδά, αλλά και των εθελοντών δεν θα ήταν δυνατή», επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Αναστασιάδης.

Διαβάστε επίσης:https://syndimotis.com/katalipsi-ton-theatron-tis-e-m-s-kai-tis-m/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *