Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: Τρίτη ηλικία και μέτρα προφύλαξης από τα κουνούπια

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές ιατρικές ομιλίες στα ΚΑΠΗ με στόχο την γνώση μέτρων προστασίας και προφύλαξης τόσο από μολυσματικές- μεταδοτικές ασθένειες όσο και από εξωγενείς παράγοντες, που μπορούν να επηρεάσουν τις διακοπές τους ακόμη και να απειλήσουν τη ζωή τους.

Μετά την πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα», ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους των ΚΑΠΗ , την Τετάρτη στις 5 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί στο Δ΄Κ.Α.Π.Η. Δημοτικής ενότητας Ευόσμου Λαγκαδά 5 στον Εύοσμο, στην ομιλία με Θέμα «Αποφυγή μολυσματικών ασθενειών από τα κουνούπια».

Το θέμα θα αναπτύξουν οι ιατροί κ. Ινδιάνα Ρενάσκο και κ. Χρυσούλα Σκουτσού από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση των ατόμων της 3ης ηλικίας για τους τρόπους προφύλαξης έναντι των κουνουπιών, των ιδίων και των οικείων τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης: Τουρισμός Για Όλους: Πότε Ανοίγει Η Πλατφόρμα Για Αιτήσεις

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *