Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Δ. Χαλκηδόνος: Στην τελική ευθεία το μεγάλο έργο του Αποχετευτικού Δικτύου Αγίου Αθανασίου

Στην τελική ευθεία το μεγάλο έργο του Αποχετευτικού Δικτύου Αγίου Αθανασίου- Στ. Αναγνωστόπουλος: “Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και 15 χρόνια”

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών ενός ακόμη σημαντικού έργου υποδομής για τους κατοίκους του Δήμου Χαλκηδόνος, το οποίο και αποτελούσε χρόνιο αίτημά τους. Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή και ολοκλήρωση δικτύων αποχέτευσης σε οικισμούς της δημοτικής ενότητας Αγίου Αθανασίου», που περιλαμβάνει τους οικισμούς Αγίου Αθανασίου και Αγχιάλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ  ενέκρινε το 1ο Πρακτικό αξιολόγησης προσφορών του έργου «Κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων του Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων του οικισμού Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος», με εκτιμώμενη αξία σύμβασης 852.419,35 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) και πλέον υπάρχει προσωρινός ανάδοχος, ενώ αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών.

 Το έργο, το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», θα εκτελεσθεί από την ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, ύστερα από προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ και της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνος. Επίσης, το επόμενο διάστημα αναμένεται και η έγκριση των Πρακτικών αξιολόγησης προσφορών του έργου: “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Αγχιάλου του Δήμου Χαλκηδόνος”.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος,  ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του Αγίου Αθανασίου, επιτέλους υλοποιείται μετά από 15 χρόνια, ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες του αποχετευτικού δικτύου Αγχιάλου. “Δεσμευτήκαμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και το κάνουμε πράξη. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση του προγράμματός μας και προχωρούμε έργα τα οποία αλλάζουν την εικόνα του Δήμου μας, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας και προστατεύουν το περιβάλλον”, δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ, της ΔΕΥΑΧ και της Τ.Υ. του Δήμου Χαλκηδόνος, για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Διαβάστε επίσης: Thessaly Evros Pass 2024: Ανοίγει Η Πλατφόρμα Για Αιτήσεις- Τα SOS Για Να Πάρετε Voucher

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *