Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Κουφαλίων Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Πολιτικά

Δ. Χαλκηδόνος: Ο δρόμος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

γράφει ο συνδημότης Σ.Π.

Παρά την καλοκαιρινή ραστώνη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους συνεχίζουν την έντονη δραστηριότητά τους, προσπαθώντας να σχηματίσουν ισχυρά ψηφοδέλτια.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος και εκ νέου υποψήφιος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, μετά τον Βαθύλακκο και την Χαλκηδόνα συνέχισε τις συναντήσεις του με υποψηφίους και στελέχη του από την δημοτική ενότητα Κουφαλίων.

Στη δημοτική ενότητα Κουφαλίων, βλέπουμε καινούργια πρόσωπα στην παράταξη του Δημάρχου, που στις εκλογές του 2019 βρισκόντουσαν σε άλλες παρατάξεις και τώρα θα συστρατευθούν μαζί του, πρόσωπα που ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα για την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» στο δημοτικό διαμέρισμα Κουφαλίων. Ο κ. Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να δυναμώσει το ψηφοδέλτιο στην παραπάνω δημοτική ενότητα μιας και εκεί έχει δεχθεί την μεγαλύτερη πίεση κατά την θητεία του ως δήμαρχος.

Δεν μπορούμε φυσικά να προσπεράσουμε την παρουσία και τη δήλωση στήριξης, της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ προς το πρόσωπο του κ. Αναγνωστόπουλου με ότι αυτό συνεπάγεται!

Επίσης, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει και η παράταξη του κ. Μαυρουδή Μηντσιούδη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Η παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» φαίνεται να διατηρεί σταθερή τη δυναμική της, σε πρώτη φάση στο δημοτικό διαμέρισμα Κουφαλίων και προσπαθεί να ισχυροποιηθεί στα δημοτικά διαμερίσματα του Αγίου Αθανασίου και της Χαλκηδόνας.

Οι υποψήφιοί του και ο ίδιος προσπαθούν στις παραπάνω δημοτικές ενότητες να σχηματίσουν ένα νέο και ισχυρό ψηφοδέλτιο.

Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει, μιας και οι δημοτικές ενότητες της Χαλκηδόνας και του Αγίου Αθανασίου του στέρησαν το 2019 τη δημαρχεία.

Για την παράταξη του κ. Κώστα Σαραφίδη φαίνεται τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Η παράταξη «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» αν και κάνει μεγάλη προσπάθεια, δυσκολεύεται ακόμα και στην συγκρότηση ψηφοδελτίου στα Κουφάλια, από όπου κατάγεται ο κ. Σαραφίδης. Φαίνεται επίσης ότι έχει σημαντικές απώλειες από την παράταξή του σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκηδόνος.

Ήδη κάποια παλιά του στελέχη και υποψήφιοι, έχουν συμφωνήσει με την παράταξη του κ. Αναγνωστοπούλου!

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Ηλιάδη, τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι θα αποσυρθεί από την διεκδίκηση της δημαρχίας και θα εξηγήσει τους λόγους με μια μακροσκελή ανακοίνωση.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μακρίδης με την παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», ετοιμάζει συγκέντρωση – εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, 8:30μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια.

γράφει ο συνδημότης Σ.Π.

Διαβάστε επίσης: ΕΜΥ: Εφιαλτική Πρόβλεψη Για Χειρότερο Καύσωνα Από Το 1987

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *