Ανακοινώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Μεγάλη επιτυχία αθλήτριας του δήμου μας

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης συγχαίρει την αθλήτρια Μαρία Ραφαηλίδου για την εξαιρετική της επίδοση στη σφαιροβολία. Η κατάρριψη τεσσάρων πανελλήνιων ρεκόρ αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και αποδεικνύει το ταλέντο, την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά της.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας δίνει το γεγονός ότι προπονείται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής” και ότι κατοικεί στο Δήμο μας. Η παρουσία της εδώ ενδυναμώνει την τοπική μας κοινότητα και αναδεικνύει τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ως έναν τόπο που υποστηρίζει και προωθεί τον αθλητισμό.

Από την ρίψη των 17.80 μέτρων που πέτυχε στην 1η Ιουνίου στο Κιλκίς, μέχρι τα εντυπωσιακά 18.22, 18.50, 18.65 και 18.70 μέτρα, απέδειξε ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια παγκοσμίως στη σφαιροβολία στην ηλικία της με σφαίρα 3 κιλών και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλητισμού μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο σύλλογό της ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ και στον πατέρα της, Γιάννη Ραφαηλίδη, ο οποίος τη γυμνάζει και συμβάλλει καθοριστικά στην αθλητική της πορεία. Η συνεργασία τους είναι παράδειγμα για όλους και αναδεικνύει τη σημασία της οικογενειακής υποστήριξης στον αθλητισμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επιμονή και να κατακτήσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης θα είναι πάντα στο πλευρό της, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και τα όνειρά της.

Διαβάστε επίσης: Δ. Χαλκηδόνος: Ξεκίνησε Το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Των Κουνουπιών Από Τον Δήμο

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *