Ειδήσεις Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: “Για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί”

Σε μια αμφιλεγόμενη δήλωση για τον κατηγορούμενο για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού Πέτρο Φιλιππίδης προχώρησε ο λαϊκός Τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», του OPEN TV. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος του και για εκείνον είναι «ένα καταπληκτικό παιδί» που τον «έχει στην ψυχή του». Επίσης, σημείωσε ότι η κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και πρόσθεσε ότι πρώτα θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη.

Για τη σειρά καταγγελιών που έχουν σημειωθεί στον χώρο του θεάματος ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε: «Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου». Εν συνεχεία ξεκαθαρίζοντας ότι μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε.

«Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς».

«Ο Πέτρος είναι καταπληκτικό παιδί»

«Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική. Τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ενστολους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Όπου κι αν υπάρχει θα πρέπει να τιμωρείται και θα πρέπει να αποκαλύπτεται» σημείωσε ο τραγουδιστής.

πηγή:ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *