Ειδήσεις Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας: «Θα αποδείξουμε ότι η σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα δεν έφυγε από παθολογικά αίτια», λέει ο δικηγόρος των συγγενών της

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα, καθώς με δικαστική απόφαση αποσφραγίζεται το σπίτι που διέμενε η αποθανούσα.

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξήγησε ότι αιτιάται την αποσφράγιση του σπιτιού γιατί:

«Πάνω απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας το δικαιούνται να έχουν πρόσβαση σε αυτό και κατόπιν να γίνει καταγραφή των αντικειμένων που λείπουν και από εκεί και πέρα να κατατεθούν οι αγωγές και οι μηνύσεις για υπεξαίρεση αντικειμένων κατά των υπευθύνων».

Σε ερώτηση από πού προκύπτει η σιγουριά ότι από το σπίτι λείπουν αντικείμενα ο κ. Θεοδωρόπουλος απάντησε ότι η ειρηνοδίκης που σφράγισε το σπίτι πριν από 20 μέρες είχε κάνει μία πλήρη απογραφή των αντικειμένων που υπήρχαν εντός του ακινήτου του δεύτερου ορόφου στην οδό Μπιζανίου.

Όπως φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις του δικηγόρου, από το σπίτι λείπουν η σερβάντα στο σαλόνι, τα σερβίτσια, σπαθιά, τα ξίφη που ήταν κειμήλια και τα χρυσαφικά της.

«Θα φέρουμε στοιχεία στην Ανάκριση ότι η σπιτονοικοκυρά δεν έφυγε από παθολογικά αίτια», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

«Η προφυλακισθείσα, Ρούλα Πισπιρίγκου,  θα πρέπει να λογοδοτήσει στην κυρία Εισαγγελέα για ποιο λόγο έλεγε ότι έχει ασθένεια που δεν της χορηγούσε τα φάρμακα που έπρεπε και επίσης ο κ. Δασκαλάκης θα πρέπει να λογοδοτήσει κι εκείνος ενώπιον της Δικαιοσύνης», είπε ο ίδιος, αφήνοντας πλέον σαφείς αιχμές, ότι η ανάμειξη του ζευγαριού και στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς είναι δεδομένη και είναι θέμα χρόνου να το αποδείξει.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *